Mistä sinä haluaisit tutkittua tietoa?

Teemme vuosittain 1-2 selvitystä tai tutkimusta omalla kustannuksellamme aiheista, joita me pidämme yhteiskunnallisesti tärkeinä. Ensisijaisesti valitsemme aiheita, joita jokin taho meille ehdottaa, mikäli näiden joukosta löytyy meidän mielestämme relevantteja tutkimuskysymyksiä.

Otamme nyt vastaan ehdotuksia tutkimuksen aiheeksi, jonka toteutamme vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Jos sinulla on mielessä jokin teema, jonka uskot olevan luonteeltaan taloustieteellistä osaamista vaativa, ehdota sitä meille! Luonnollisesti viimeinen päätösvalta asiassa on meillä, eli ehdotuksen täytyy olla a) relevantti yhteiskunnallisesti, b) kiinnostava meidän mielestämme ja c) realistinen (monivuotiset tutkimushankkeet eivät tule valituiksi…). 

Ehdotuksia voi lähettää esimerkiksi sähköpostiosoitteeseen tarjouspyynnot@tempolecon.fi. Liitä mukaan lyhyt kuvaus mistä haluaisit lisää tietoa ja lyhyet perustelut miksi asia on tärkeä. Ehdotuksia voivat lähettää kaikki, julkisen sektorin edustajat, yritykset tai vaikkapa yksityiset ihmiset. Tässä esimerkiksi ministeriöille hyvä tilaisuus toteuttaa jokin pieni selvityshanke ilman budjettihuolia. Huomioi kuitenkin, että toteutettava tutkimus tulee olemaan julkinen, eli luottamuksellisia projekteja ei tässä yhteydessä tehdä. 

Lisätietoa saa olemalla yhteydessä meihin. Helppo kanava avata keskustelu kanssamme on esimerkiksi juuri avattu chattipalvelu, jonka löydät sivuiltamme.