Economics as a Service (EaaS)

Oma ekonomistitiimisi tukenasi

Taloustiede (economics) tarjoaa tukea ja konkreettisia työkaluja hyvin moneen yrityksen kehittämishaasteeseen. Strategian kehittämistä, hinnoitteluhuolia, kysynnän ennakointia, toimialan kehityksen ennakointia tai vaikkapa kustannuslaskennan kehittämistä, mistä tukea.

Liikkeenjohdon konsultointi on Suomessa hyvin perinteinen toimiala, jossa ei tutkittu tieto tai taloustiede kovin usein ole mukana. Toisaalta oman ekonomistin palkkaaminen ei usein ole järkevää – ja yhdellä ekonomistilla ei vielä kovin paljon tee. Meiltä saat käyttöösi kokonaisen ekonomistitiimin, juuri silloin kun tukea tarvitset, ilman ylimääräisiä kiinteitä kustannuksia.

EaaS – palvelu silloin kun tarvitset, sellaisena kuin haluat

  • Käytettävissäsi kuin oma ekonomistitiimisi, mutta ostopalveluna
  • Kustannukset läpinäkyviä ja ennakoitavia, ei turhia kiinteitä kustannuksia
  • Kokemusta hyvin laajasti eri toimialoilta ja julkishallinnosta 20 vuoden ajalta
  • Soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja skaalautuu yrityksen tai organisaation koon mukaan

Tilannekartoitus

Voimme myös tarjota näkemyksen ja ehdotuksia kehittämiskohteista yrityksessäsi monikymmenvuotiseen kokemukseemme nojautuen. Tällöin selvitämme yrityksesi nykytilan kehittämällämme kartoitustyökalulla. Kartoitus nojautuu sähköiseen kyselyymme. Saat linkin kyselyyn sähköpostitse ja laadimme vastaustesi perusteella ehdotukset konkreettisista toimenpiteistä. Nämä käydään läpi kokeneen asiantuntijamme kanssa ja kyselyä täydennetään tarvittaessa haastatteluin. Otamme vastuu kehittämistoimista sovitulla tavalla ja tarvittaessa kiinteään hintaan.

Tutustu EaaS – palveluun

Tutustu palveluun

Jätä yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä

Ota yhteyttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *