Sarja koulutuksia kilpailuoikeuden soveltamiseen liittyvästä taloudellisesta analyysista

Olemme Suomen kokenein taloudellisen analyysin tuottaja kilpailuoikeuden soveltamisessa. Vuoden 2002 jälkeen asiantuntijamme ovat vieneet menestyksekkäästi läpi kymmeniä laajoja hankkeita tai täsmätoimeksiantoja kilpailuoikeuden soveltamisen eri osa-alueista. Näiden joukossa on hyvin erityyppisiä hankkeita vuosia kestäneistä vahingonkorvausprosesseista aina tiiviiseen asiantuntijatukeen esimerkiksi MMA-kysymyksissä.

Webinari-sarja talvella 2019-2020

Olemme koonneet kokemuksemme yhteen ja järjestämme alkavana talvena webinarimuotoisen koulutussarjan aihepiiristä. Koulutusten ajankohdat ja aiheet ovat:

  •  21.11.2019: Yritysjärjestelyiden kilpailuvaikutusten taloudellinen analyysi; Teoria, menetelmät ja prosessi
  • 22.1.2020: Määräävään markkina-asemaan (MMA) liittyvät tapaukset ja erityyppiset väärinkäyttöepäilyt
  • 27.2.2020: Kilpailuoikeudelliset vahingonkorvausprosessit; Miten ja millä menetelmillä pitkä prosessi viedään läpi menestyksekkäästi
  • 26.3.2020: Kartelliepäilyt; Onko taloustieteellä ja taloudellisella analyysilla annettavaa? ja
  •  13.5.2020: Yhteenveto ja syvempi tarkastelu toivotusta aihepiiristä.

Toukokuussa 2020 siis syvennetään tarkastelutasoa aiheesta, josta koulutukseen osallistuneet toivovat lisää tietoa.

Kenelle ja osallistuminen?

Koulutus on suunnattu yhteistyökumppaneille, yritysten lakiasioista vastaaville ja ylipäätään kenelle tahansa kilpailuoikeuden soveltamisesta kiinnostuneelle. Koulutukset ovat osallistujille täysin ilmaisia ja osallistuminen onnistuu omalta työpisteeltä. Kuhunkin tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen. Alla olevasta napista pääset rekisteröitymään ensimmäiseen 21.11.2019 tilaisuuteen, jossa siis käsitellään yritysjärjestelyiden kilpailuvaikutusten analysoimista taloudellisin menetelmin.

 

Rekisteröidy 21.11 koulutukseen

 

Koulutukset vetää Tempon Toni Riipinen. Tonilla on Suomen pisin ja kattavin kokemus taloudellisen analyysin tuottamisesta kilpailuoikeuden soveltamisessa sekä taloustieteen hyödyntämisestä julkishallinnon ja yritysten kehittämisessä.